Benstocken Långtidsparkering Arlanda

Benstockens långtidsparkering är belägen 5 minuter från Arlanda flygplats. De erbjuder förutom parkering nära flygplatsen däckbyte, biltvätt och möjlighet att få en is och snöfri bil under vintertid. Benstocken har funnits sedan 1983 och är en av de äldsta parkeringarna nära Arlanda.

Sagt om vår långtidsparkering vid Arlanda

“5 stjärnor och mer för all hjälp vi fick när vårt flyg blev inställt när vi ankom till Arlanda och blev tvungen att boka om allting. Extremt hjälpfulla och trevlig personal. Tack för allt igen! “ – Joakim Segelström

“ Mycket mycket trevlig personal, var mycket lugn och trygg med att lämna nya bilen hos dem, fick den även reckondad medans jag var bort, 100% värt det! Har även jävligt gott kaffe! “ – Per Wiklund

Alternativ till Benstockens långtidsparkering

ARN långtidsparkering vid Arlanda är allt du behöver när du parkerar din bil och lite till. Vi är den flexibla parkeringsplatsen där du som bilägare alltid kan lita på att vi kommer ge dig utmärkt service och stå på tå när du kommer till oss. Dessutom har vi bäst betyg av alla långtidsparkeringar runt Arlanda flygplats.

Biluthyrning med moderna bilar erbjuder vi dig som kommer till Arlanda eller behöver hyra en extrabil om du får besökare från andra delar av Sverige eller världen.

Låt någon annan byta däck när du är borta

Spar tid genom att låta erfarna däckspecialister byta dina däck medan du njuter av din resa. Vi lägger dina nya däck i bakluckan och säkerställer att du har rätt tryck, balansering, mönsterdjup och kan genomföra bilresan på ett säkert sätt. Även om det är snöfritt när du åker kan det vända fort och vara obligatoriskt med vinter alternativt sommardäck när du är tillbaka.

Parkering med biltvätt - för en fräsch bil

Det är inte bara du som förtjänar en solbränna efter en semesterresa. Även din bil vill bli omhändertagen av proffs. Säkerställ att grus, salt och annan smuts putsas bort ordentligt och få en bil som är skinande ren. Du kan njuta av din semester och din bil kan njuta av en ordentlig tvätt. Självklart tar vi hand om lacken och garanterar att tvätten håller högsta kvalitet.

Parkera säkert när du ska ut och flyga

En viktig aspekt att tänka på när du ska ut och resa är att parkera bilen säkert. Efter att du kommer hem från resan vill du att din bil är tvättad, hel och ren. Vilken resa som helst kan få ett tråkigt avslut om du kommer tillbaka och hittar din bil utsatt för våld. Eller ännu värre, du hittar inte bilen för att den har blivit stulen.

Säkerställ således att parkeringen du ska stå på är säker, bemannad dygnet runt och har fullgod kameraövervakning.

En modern långtidsparkering

Boka långtidsparkering direkt på hemsidan. Uppge vilket flightnummer du har så sköter vi resten. Hämtning och lämning ingår när du parkerar din bil och vi håller koll på om din flight är försenad. Du behöver aldrig oroa dig för att missa ett flyg eller stå ute och frysa. Vår servicevänliga personal säkerställer att du får en njutningsfull parkering. Från inlämning av bilen tills dess att du är tillbaka och står vid terminalen. Ungefär som Benstocken fast lite modernare.

Välkommen till ARN Långtidsparkering och Biluthyrning