Långtidsparkering Arlanda - säker parkering

Langtidsparkering Arlanda.jpg

Letar du efter en trygg, säker och prisvärd långtidsparkering på Arlanda? ARN Långtidsparkering ligger endast cirka fem minuter från Arlanda och vi erbjuder transfer till flygplatsen varje kvart. Boka smidigt din parkering nära Arlanda via vårt formulär.Gratis transfer till/från Arlanda

Bästa priserna på långtidsparkering

Kameraövervakning och bemanning dygnet runt

Sagt om vår långtidsparkering

Enkel och smidig långtidsparkering

Vi på ARN Långtidsparkering har gjort allt för att det ska vara lätt och smidigt att boka långtidsparkering nära Arlanda hos oss. I vårt bokningsformulär kan du ange ditt flightnummer för både avresa och ankomst. Baserat på flightnumren räknar vi ut hur många dygn du behöver din parkeringsplats. I och med att vi har flightnumret vet vi också när vi ska hämta upp dig vid ankomst. Vi håller oss uppdaterade på eventuella förseningar och hämtar upp dig i rätt tid från terminalen.

Långtidsparkera och låt oss tvätta din bil

Låt oss tvätta bilen medan du har den parkerad hos oss! Lämna bilen som vanligt på vår parkering och hämta upp en nytvättad bil när du kommer hem.

Vi tvättar bilen samma dag som ni kommer hem. Vi använder marknadens bästa produkter och är väldigt noga med hur vi tvättar bilarna. Allt tvättas för hand!

fuyikfug.jpg

Vi kör dig till terminalen

När du har ställt din bil hos oss för långtidsparkering nära Arlanda kör vi dig och ditt bagage till flygplatsen och till rätt terminal. Vi kör dig till terminalen när du vill, oavsett tid på dygnet. När du bokar parkering uppger du hur många personer som behöver transfer, hur många väskor du har och om du behöver något tillval i form av till exempel barnstol under transfern. Var gärna hos oss ungefär 30 minuter innan du vill befinna dig på terminalen så att vi har god tid på oss att parkera din bil och köra dig till terminalen. Se Arlandas information kring incheckningstider.

När du landat håller vi oss uppdaterade på din flight och ser till att vår transfer hämtar upp dig utanför terminalen när du har landat, oavsett om flyget är i tid eller om det blir försenat. Du behöver med andra ord inte lägga tid på att uppdatera oss på förseningar eller oroa dig för att vi inte kommer att hämta upp dig. Vi har personal på plats dygnet runt, varje dag, så oavsett vilken tid du landar kommer vi att hämta upp dig.

Säker långtidsparkering på Arlanda

ARN Långtidsparkering erbjuder parkering med hög säkerhet nära Arlanda. Vår parkering är på ett inhägnat område och har kameraövervakning för högsta möjliga säkerhet. Vi har dessutom personal på plats dygnet runt, det ökar säkerheten samtidigt som det är en service till dig som kund hos oss. Eftersom vi har personal på plats dygnet runt kan du lämna och hämta din bil under dygnets alla timmar.

Du reser – vi servar din bil

Om du vill, erbjuder vi på ARN Långtidsparkering även biltvätt under tiden du är borta. Det betyder att du parkerar din bil hos oss, lämnar kvar nyckeln och reser iväg. När du sedan kommer hem igen, väntar en ren och fräsch bil på dig. Du kan bland annat välja mellan:

  • Invändig städning och utvändig tvätt
  • Utvändig handtvätt
  • Utvändig handtvätt och snabbvax
  • In- och utvändig tvätt och snabbvax

När du väljer att lägga till någon typ av biltvätt eller service på din bil under tiden den är långtidsparkerad på Arlanda, måste vi ha tillgång till en nyckel till bilen. Under tiden din bilnyckeln finns hos ARN Långtidsparkering är den förvarad i ett godkänt nyckelskåp som bara kan öppnas av behörig personal. Din bil är alltid trygg och säker på vår långtidsparkering på Arlanda.

Parkera utan att boka

Vi har 280 parkeringsplatser på vår långtidsparkering nära Arlanda. Det kan tyckas mycket, men det är populärt att ta med sig bilen när man ska ut och flyga. På en långtidsparkering nära Arlanda blir parkeringsplatserna snabbt bokade. Men så länge det finns plats och vi har lediga parkeringsplatser är du självklart välkommen till oss på ARN Långtidsparkering, även utan en förhandsbokning. För att vara säker på att det finns en ledig parkeringsplats nära Arlanda är det dock en god idé att boka din långtidsparkering hos oss i god tid. Är du ute i sista minuten och redan på väg till flygplatsen är du varmt välkommen att ringa till oss så kan vi direkt svara på om det finns plats. Vi har personal på plats dygnet runt på vår långtidsparkering så du behöver aldrig känna att det är för tidigt eller för sent att ringa till oss. Du når oss på telefonnummer 08-78 37 700.

Langtidsparkering-Arlanda.jpg

Tjänster vid parkering

När du använder vår långtidsparkering nära Arlanda erbjuder vi möjligheten att få din bil tvättad under tiden du är borta. Vi har även laddningsstolpar för elbilar samt is- och snöborttagning på bilen under vintertid. Jämför oss gärna med andra aktörer som erbjuder parkering nära Arlanda, vi tål att jämföras. Vi erbjuder oslagbar service, bra priser och säker parkering. Vi ser helt enkelt till att du kan parkera så smidigt som möjligt på alla sätt!

Varmt välkommen till oss på ARN Långtidsparkering

Vi på ARN Långtidsparkering ser fram emot att ha dig som kund hos oss på vår långtidsparkering på Arlanda. När du bokat en parkeringsplats hos oss får du en bekräftelse via mejl med all information du behöver inför din långtidsparkering. Har du några frågor eller funderingar innan din parkering är du varmt välkommen att höra av dig, antingen via telefon 08-78 37 700 eller mejl info@arnlangtidsparkering.se. Du kan också titta på vår FAQ-sida där vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren. Välkommen till ARN Långtidsparkering!

Boka långtidsparkering – bokning, avbokning och förseningar

För att säkra en parkeringsplats på vår långtidsparkering behöver man boka i förväg. Parkering utan förbokning kan inte garanteras. Vid försening mer än 24 timmar debiteras enligt prislistan. Avbokning bör ske senast 24 timmar innan avgångstid för att få återbetalning. Betalning kan göras online eller på plats med Swish eller kort. Parkeringen har stängsel, kameraövervakning och personal dygnet runt. Vid inlämning av bilen bör vår personal bli informerad om eventuella skador. Vi ansvarar för skador som orsakats av oss, men inte för skador orsakade av kollision med andra bilar eller dörruppslag.

Karta – hitta hit

Karta Långtidsparkering Arlanda