Biltvätt Arlanda

Under tiden du är borta kan vi tvätta eller rekonda din bil. Det är tillval som är möjligt för alla som parkerar hos oss, vi erbjuder även fristående biltvätt och rekond.

Invändig och utvändig biltvätt

ARN Långtidsparkering erbjuder flera olika typer av biltvätt. Grundutbudet är:

  • Utvändig handtvätt
  • Invändig tvätt
  • In- och utvändig handtvätt
  • In och utvändig handtvätt + vax

Till våra grunderbjudanden kan du ha önskemål om tilläggstjänster som vi gör allt vi kan för att uppfylla. Bland annat kan vi genomföra motortvätt, luktsanering eller sätesrengöring. Skriv in dina önskemål i kommentarsfältet i formuläret så återkommer vi med pris för tjänsten.

Vi arbetar endast med material och verktyg av högsta kvalitet, och lämnar ingenting åt slumpen. Det gör att du kan lita på att din bil kommer att vara i bästa möjliga skick när du hämtar den efter en behandling hos oss.

Rekonditionering

En bilrekond hos oss på ARN Långtidsparkering handlar om att ge bilen en grundlig och noggrann uppfräschning på in- och utsidan. Vi ser över din bil in i minsta detalj och kan på så sätt hjälpa till att förlänga bilens livslängd samt ge den ett bättre skydd mot såväl lack- som motorskador.

Kontakta oss om du är intresserad av att boka in en bilrekond. Du kan välja mellan att göra en invändig eller utvändig rekond, helrekond med vaxning eller helrekond med lackkonservering.

Regelbundna besök

En årlig bilrekond gör att du ger din bil ett bra skydd mot skador från smuts, dessutom minskar det risken för förslitningsskador som kan uppstå på grund av grövre smuts. Att ta hand om din bil innan skador uppstår bidrar till att minimera oväntade servicekostnader som lätt kan bli en kostsam historia.

Nybilskänsla genom rekonditionering

Genom att genomföra en rekonditionering på din bil får du tillbaka nybilskänslan. Vi tar hand om alla material på bästa sätt, och får läder, plast och krom att kännas som nya. Hör av dig till oss för att få ett förslag på vad vi kan göra för just din bil.

Helrekond inför försäljning

Funderar du på att sälja din bil? Vill du ha högsta möjliga pris för bilen? Då är en helrekond precis vad du letar efter. En rekond från oss gör att bilen återfår mycket av den forna glansen den hade som ny. Vi tar hand om både insidan och utsidan av bilen, allt för att bilen ska vara i bästa möjliga skick. Boka en tid hos oss på ARN Långtidsparkering för de bästa förutsättningarna inför försäljningen.

Ring oss för att boka tvätt eller rekond för din bil.