Biltvätt i Märsta

På ARN Biltvätt i Märsta får du biltvätt och underhåll av hög kvalitet för din bil. Självklart tar vi hand om både insidan och utsidan av din bil, vi utför både vanlig tvätt och handtvätt.

Våra tjänster

Vi erbjuder det mesta inom biltvätt och underhåll av bilar. Regelbundet underhåll av en bil gör inte bara att den ser finare ut, det gör också att den håller längre. Är du på väg att sälja bilen rekommenderar vi en rekonditionering av bilen för att få ut mesta möjliga vid en försäljning.

Vi använder oss av bland annat Meguiar's produkter i vår tvätthall. Hos oss lämnas inget åt slumpen när vi behandlar din bil. Vi ser till att det syns att vi älskar vårt jobb! Se våra olika tjänster nedan.

Invändig och utvändig biltvätt

Biltvätt i Märsta - Vårt grundutbud:

 • In- och utvändig handtvätt – 995 kr
 • Utvändig handtvätt – 499 kr
 • Invändig tvätt – 699 kr
 • Motortvätt – 250 kr
 • Asfaltsborttagning – 250 kr
 • Hundhårsborttagning – fr. 600 kr
 • Kemtvätt för bilsäten – 1 300 kr

Rekonditionering

 • Helrekond – fr. 6 500 kr
 • Polering & vaxning – fr. 3 500 kr
 • Lackskydd – fr. 5 000 kr

Övriga behandlingar

 • Tona rutor – 4 500 kr

Boka biltvätt

För att boka tid för biltvätt eller annan typ av behandling för din bil är det bara att höra av dig till oss, antingen via telefon eller mejl. Vi har oftast tid samma dag eller samma vecka som du hör av dig.

------------------------------------------------

Kontakta oss för mer info!

Tel: 08-78 37 700

E-post: info@arnlangtidsparkering.se

Instagram: @arnbiltvatt

Våra tjänster

Alla våra tjänster utförs noggrant och med kvalitetsprodukter, vilket har resulterat i att alla våra kunder är mer än nöjda. Alla våra in- och utvändiga rengöringar av bilen utförs för hand. Du kan låta oss ta hand om din bil när det passar dig, även under tiden din bil är parkerad på vår billiga långtidsparkering vid Arlanda och du själv är på semester.

Djupgående rengöring av utsidan

Rengöring av utsidan kan ofta kräva att vi också tar bort asfalt från lacken. Asfalt fastnar lätt på bilen när man kör på ny asfalt och det är viktigt att få bort asfaltsfläckar för att inte lacken ska förstöras.

En utvändig tvätt av bilen kan ofta också innebära att man utför en motortvätt. Motortvätten är minst lika viktig som att hålla efter utsidan av bilen för att motorn ska fungera som den ska. Vi utför även motortvätten för hand och spolar motorn varsamt med vatten.

En fräsch insida

För att komma till rätta med smutsiga säten och få en fräschare insida av bilen, genomför vi en kemtvätt av sätena. Har du problem med dålig lukt kan vi genomföra en lukt- och röksanering.

Många som äger hund, och brukar transportera hunden i bilen, får problem med att hår från husdjuret fastnar på sätena. Det kan vi hjälpa till att ta bort genom en behandling som fokuserar på just hårborttagning. Det är en behandling som många gånger lyfter bilens insida enormt, speciellt viktigt är det inför en försäljning av bilen.

Tid för biltvätt i Märsta

Hos oss får du alltid en ordentlig tvätt, vanligtvis tar en in- och utvändig tvätt mellan en och två timmar. Du kan välja om du vill lämna in bilen över dagen hos oss eller om du väntar kvar hos oss tills bilen är klar. Är du intresserad av en av våra större behandlingar rekommenderar vi alltid att du lämnar in bilen då dessa behandlingar tar lite längre tid än en vanlig tvätt.

fuyikfug.jpg

Sagt om vår biltvätt