Långtidsparkering

Hos ARN Långtidsparkering parkerar du din bil tryggt, säkert och smidigt. Vi erbjuder en säker långtidsparkering på Arlanda, samtidigt som vi kan tvätta din bil, invändigt och utvändigt, medan du är borta.

Boka

Du bokar smidigt din parkering genom vårt formulär på hemsidan eller genom att ringa oss.

I formuläret kan du enkelt söka upp både din avgående och din ankommande flight, bokningen anpassas sedan utifrån dessa uppgifter.

Finns det plats är du välkommen att parkera din bil hos oss även utan förbokning.

Parkera

På avresedagen kör du din bil till vår långtidsparkering, se gärna till att vara här minst en 15 min innan du vill vara på flygplatsen. Om du inte har bokat en plats på vår långtidsparkering är det bra om du har lite extra tid för incheckning, kom då gärna 30 minuter innan du vill vara på flygplatsen. Eftersom vi har personal på plats dygnet runt spelar det ingen roll när på dygnet din avgång är. Vi checkar in din bil och kör dig sedan till din avgångsterminal. Har du valt tvätt som tillval lämnar du kvar bilnyckeln hos oss. Nyckeln förvaras i ett godkänt nyckelskåp som endast ansvarig personal har tillgång till.

När du kommer hem hämtar vi dig på flygplatsen och kör dig till långtidsparkeringen. Där checkar du ut din bil och åker hem.

Observera att vi endast tar emot personbilar som är max 5,6 meter på vår långtidsparkering.

Säker parkering hos oss

Hos oss på ARN Långtidsparkering parkerar du din bli tryggt och säkert. Vår parkering är ett inhägnat område med stängsel runt parkeringen och kameraövervakning inne på området. Vi har personal på plats dygnet runt. Det betyder att det alltid är någon som håller koll på din bil, och att du kan lämna och hämta din bil under dygnets alla timmar. Din bil är dessutom försäkrad under tiden den står parkerad hos oss.

Hur tar jag mig till flygplatsen från ARN Långtidsparkering?

Alla som bokar långtidsparkering hos oss får transfer inkluderat i priset. En transferbuss avgår från parkeringen när du behöver det och är klar, och då vi kör er till er avgångsterminal. Vi hämtar även upp er när ni kommer hem. Genom att hålla koll på er flight hämtar vi er i rätt tid från rätt terminal. Transfern till och från flygplatsen tar cirka fem minuter. Eftersom vi har personal på plats dygnet runt kan vår transfer självklart köra er till flygplatsen även på natten.

Tillval

ARN Långtidsparkering Arlanda erbjuder en del tillval när ni parkerar er bil hos oss. Det vanligaste tillvalet är en in- eller utvändig biltvätt. Vårt grundutbud inom biltvätt är:

  • Utvändig handtvätt
  • Invändig tvätt
  • In- och utvändig handtvätt
  • Helrekond

Läs mer om vår biltvätt här.

Andra tillval som är populära är:

  • Elbilsladdning – vi ser till att er elbil är fulladdad och klar när ni kommer hem.

Under vintern erbjuder vi även:

  • Uppvärmd bil – vi ser till att er bil är uppvärmd när ni hämtar upp den efter er resa.
  • Snö- och isborttagning – vi borstar av och skrapar rutorna på er bil innan ni hämtar bilen.

Observera att vi för alla nämnda tjänster ovan behöver ha kvar er bilnyckel. Nyckeln förvaras i ett godkänt nyckelskåp som endast ansvarig personal har tillgång till.