Billig långtidsparkering Arlanda

Billig långtidsparkering på Arlanda hittar du hos ARN Långtidsparkering. Här parkerar du billigt och säkert när du är ute och reser. Vi erbjuder transfer till och från terminalen, och vi håller koll på när du landar för en så smidig hemresa som möjligt. Under tiden som din bil står parkerad hos oss kan du välja att använda dig av våra extratjänster, såsom biltvätt, rutbyte och besiktning av bilen.

Boka din billiga långtidsparkering här

Klicka på knappen och fyll i formuläret för att boka en parkering hos oss. Självklart är du även välkommen att ringa oss för att boka eller fråga något. I mån av plats erbjuder vi även parkering även utan en bokning.

I formuläret väljer du datum för din resa och får direkt priset för din parkering.

Så här fungerar det

Har du bokat en parkering hos oss på ARN Långtidsparkering kommer du hit på avresedagen. Se gärna till att vara hos oss 15 minuter innan ni vill vara vid terminalen för att vi ska hinna dit i tid. Har du inte bokat en plats i förväg är det bra om du är här redan 30 minuter innan ni vill vara vid terminalen.

När ni är här checkar vi in er bil. Är det endast parkering ni har bokat tar ni med er bilnyckeln, har ni bokat tillval, som biltvätt, lämnar ni kvar nyckeln hos oss. Den kommer då att förvaras i ett godkänt nyckelskåp som endast utvald personal kommer att ha tillgång till.

När du kommer hem hämtar vi dig vid terminalen, kör dig till parkeringen, du checkar ut bilen och sedan åker hem. Enkel, säker och smidig parkering till ett riktigt bra pris!

Billig långtidsparkering Arlanda

Parkera säkert

ARN Långtidsparkering är billig och säker. Parkering sker på ett inhägnat område som är kameraövervakat. Eftersom vi erbjuder transfer till och från terminalerna finns det även personal på plats dygnet runt. Det betyder att din bil står säkert hos oss. Under tiden din bil är parkerad hos oss är den också försäkrad.

Från parkering till terminal

I vårt erbjudande ingår att vi skjutsar dig till den terminal du ska resa ifrån. En transferbuss avgår från långtidsparkeringen när det passar dig och ditt sällskap. Självklart ingår även hämtning när ni har landat efter resan. Vi håller koll på flighter och har transferbussen redo vid terminalen ni kommer till när ni ska hämta upp er bil igen. Transfer till och från terminalerna tar ungefär fem minuter, beroende på vilken terminal ni ska till.

Tillval till långtidsparkering

Under tiden din bil står hos oss kan du välja att serva den på olika sätt. Vi erbjuder bland annat:

Allting sköts av oss medan du är borta och fokuserar på din resa. När du kommer hem kan du ha en nytvättad och besiktigad bil med säsongens däck färdigmonterade och en hel framruta. Det kan knappast bli smidigare att ta hand om sin bil!

Välkommen

Är det något du saknar eller undrar över är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi är på plats dygnet runt så du kan ringa när det passar dig.