Billig parkering Arlanda

Billig parkering Arlanda.jpg

ARN Långtidsparkering och biluthyrning är en billig parkering vid Arlanda. Det bästa är att vår parkering är både billig och säker. Hela området är inhägnat och övervakat med kameror. Dessutom har vi personal på plats dygnet runt.

Vi skulle även våga påstå att vår billiga parkering vid Arlanda är en av de parkeringar vid flygplatsen som erbjuder bäst service. Varje kvart avgår en transfer till din terminal. Transfern ingår automatiskt när du parkerar hos oss och det enda du behöver göra är att meddela oss hur många ni är som ska åka med transfern.


Sagt om vår parkeringBemanning dygnet runt på parkeringen

Vi jobbar mycket med säkerheten på vår parkering och här parkerar du alltid tryggt och säkert. Området är som sagt kameraövervakat och inhägnat för att det ska vara så säkert som möjligt att parkera hos oss. Vi har även personal på plats dygnet runt, alla dagar om året. Bemanning dygnet runt påverkar så klart säkerheten positivt, och det gör det också möjligt för oss att erbjuda våra kunder bättre service. Genom att ha personal på plats under dygnets alla timmar spelar det ingen roll om du har ett tidigt eller sent flyg att passa, hos oss kan du alltid parkera och få skjuts till rätt terminal.

Transfer till/från Arlanda

”Tack för mycket bra och personlig service! Vi är väldigt nöjda. Trevliga personal och snabb transfer till och från parkeringen. Mycket prisvärd parkering.” – Petter Ström


”Superbra bemötande, pris och service! Vid återresa väntade en bil på oss när vi kom ut från terminalen, behövde inte vänta en sekund i onödan.” – Mikael Staveus

Varje kvart avgår vår transfer som kör dig till din terminal. När du bokar parkering genom vårt formulär anger du flightnumren, både för avgång och ankomst. På det sättet vet vi ungefär när du vill åka till flygplatsen och vi vet också när vi ska hämta upp dig, även om flyget blir försenat. Vi håller koll på din flight när du kommer tillbaka efter din resa och ser till att hämta upp dig från ankomstterminalen i rätt tid.

För att ha gott om tid på oss rekommenderar vi dig att komma till vår billiga parkering vid Arlanda en halvtimme innan du vill vara på flygplatsen.

Fördelar med vår billiga parkering Arlanda

Priset är bara en av fördelarna med vår parkering, andra saker som våra kunder uppskattar är:

  • Det enkla och smidiga bokningsförfarande.
  • Servicen – transfer till flygplatsen och bemanning dygnet runt
  • Närheten till flygplatsen – vi finns endast fem minuter från Arlanda

Tillval under parkeringen hos oss

Det finns faktiskt fler fördelar med att använda vår parkering. Du kan göra flera olika tillval under tiden din bil står parkerad hos oss. Bland annat kan du välja till att få din bil tvättad både invändigt och utvändigt under tiden vi har den stående hos oss. Det enda du gör är att lämna kvar nyckeln när du har parkerat. Sedan kommer du hem till en nytvättad bil efter semestern. Vi har även tio laddstolpar för elbilar, det betyder att du, genom vårt tillval “Elbilsladdning”, kan säkerställa att din elbil är fulladdad när du kommer hem. Ta dig en titt på vår fullständiga lista här innan du bokar din billiga parkering vid Arlanda.

Välkommen

Varmt välkommen till vår billiga parkering vid Arlanda.

Du hittar oss på Elkraftsgatan 7 i Märsta. Undrar du om något är det bara att slå oss en signal! Vi svarar dygnet runt på frågor som rör parkering på Arlanda.

Vi laddar din elbil

Om du har en elbil kan du ladda den på ARN-långtidsparkering. Det är smidigt att kunna ladda bilen samtidigt som du är ute och reser. Vi erbjuder laddningsstationer som du kan använda och ser till att din bil är ordentligt uppladdad när du återvänder.

Det är dock viktigt att notera att laddningstiden kan vara begränsad beroende på efterfrågan och antalet tillgängliga laddningsstationer. Vid behov kan personalen hjälpa till med att flytta bilen till en annan laddningsstation för att möjliggöra laddning.

Prisvärd parkering med hög säkerhet

Vi förstår hur viktigt det är att lämna ditt fordon på en säker plats när du reser bort och vi är stolta över att erbjuda en parkeringslösning som inte bara är prisvärd utan också säker och bekväm. Vårt parkeringsområde har stängsel och är bevakat dygnet runt av vårt erfarna och professionella säkerhetsteam.

Vi har också installerat övervakningskameror som täcker hela området för att se till att ditt fordon är i trygga händer när du är borta. Vårt prisvärda alternativ gör det enkelt och överkomligt att parkera din bil under längre tid. Vi har konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med säkerheten.

Parkera bilen och få skjuts till valfri terminal

När du parkerar på ARN Långtidsparkering kan du enkelt ta dig till flygplatsens olika terminaler med våra kostnadsfria transferbussar. Bussarna går oavsett tid på dygnet och du kan välja att bli avsläppt vid vilken terminal du vill.

Detta gör att det är enkelt och smidigt att ta sig till din terminal utan att behöva oroa dig för att navigera på flygplatsen med din bil. När du återvänder kan du helt enkelt ta en transferbussen tillbaka till parkeringsplatsen där din bil väntar på dig.