Billig parkering Arlanda

ARN Långtidsparkering och biluthyrning är en billig parkering vid Arlanda. Det bästa är att vår parkering är både billig och säker. Hela området är inhägnat och övervakat med kameror. Dessutom har vi personal på plats dygnet runt.

Vi skulle även våga påstå att vår billiga parkering vid Arlanda är en av de parkeringar vid flygplatsen som erbjuder bäst service. Varje kvart avgår en transfer till din terminal. Transfern ingår automatiskt när du parkerar hos oss och det enda du behöver göra är att meddela oss hur många ni är som ska åka med transfern.

Bemanning dygnet runt på billig parkering

Vi jobbar mycket med säkerheten på vår parkering och här parkerar du alltid tryggt och säkert. Området är som sagt kameraövervakat och inhägnat för att det ska vara så säkert som möjligt att parkera hos oss. Vi har även personal på plats dygnet runt, alla dagar om året. Bemanning dygnet runt påverkar så klart säkerheten positivt, och det gör det också möjligt för oss att erbjuda våra kunder bättre service. Genom att ha personal på plats under dygnets alla timmar spelar det ingen roll om du har ett tidigt eller sent flyg att passa, hos oss kan du alltid parkera och få skjuts till rätt terminal.

Sagt om vår parkering

”Tack för mycket bra och personlig service! Vi är väldigt nöjda. Trevliga personal och snabb transfer till och från parkeringen. Mycket prisvärd parkering.” – Petter Ström


”Superbra bemötande, pris och service! Vid återresa väntade en bil på oss när vi kom ut från terminalen, behövde inte vänta en sekund i onödan.” – Mikael Staveus

Transfer till och från parkeringen

Varje kvart avgår vår transfer som kör dig till din terminal. När du bokar parkering genom vårt formulär anger du flightnumren, både för avgång och ankomst. På det sättet vet vi ungefär när du vill åka till flygplatsen och vi vet också när vi ska hämta upp dig, även om flyget blir försenat. Vi håller koll på din flight när du kommer tillbaka efter din resa och ser till att hämta upp dig från ankomstterminalen i rätt tid.

För att ha gott om tid på oss rekommenderar vi dig att komma till vår billiga parkering vid Arlanda en halvtimme innan du vill vara på flygplatsen.

Fördelar med vår billiga parkering Arlanda

Priset är bara en av fördelarna med vår parkering, andra saker som våra kunder uppskattar är:

  • Det enkla och smidiga bokningsförfarande.
  • Servicen – transfer till flygplatsen och bemanning dygnet runt
  • Närheten till flygplatsen – vi finns endast fem minuter från Arlanda
Billig parkering Arlanda.jpg

Tillval under parkeringen hos oss

Det finns faktiskt fler fördelar med att använda vår parkering. Du kan göra flera olika tillval under tiden din bil står parkerad hos oss. Bland annat kan du välja till att få din bil tvättad både invändigt och utvändigt under tiden vi har den stående hos oss. Det enda du gör är att lämna kvar nyckeln när du har parkerat. Sedan kommer du hem till en nytvättad bil efter semestern. Vi har även tio laddstolpar för elbilar, det betyder att du, genom vårt tillval “Elbilsladdning”, kan säkerställa att din elbil är fulladdad när du kommer hem. Ta dig en titt på vår fullständiga lista här innan du bokar din billiga parkering vid Arlanda.

Välkommen till oss

Varmt välkommen till vår billiga parkering vid Arlanda. Du hittar oss på Elkraftsgatan 7 i Märsta. Undrar du om något är det bara att slå oss en signal!