Parkering Arlanda terminal 5

Letar du efter en parkering nära Arlandas terminal 5? ARN Långtidsparkering är en säker parkering med regelbunden transfer till terminal 5 på Arlanda. Boka smidigt direkt på hemsidan!

ARN Långtidsparkering är en långtidsparkering med hög säkerhet och service. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara mer än nöjda.

Parkering med hög säkerhet

Säkerheten på vår parkering nära Arlanda terminal 5 innebär att hela området är inhägnat och kameraövervakat. Vi har dessutom personal på plats dygnet runt, vilket både ökar säkerheten och gör att vi kan upprätthålla en hög servicekänsla och vara flexibla i vårt bemötande av dig som kund.

Parkering Arlanda terminal 5.jpg

Det här tycker våra kunder

"Mycket trevlig personal, perfekt timing vid hämtningen. Jättefin hemsida med all den information man behöver. Lätt att boka via nätet, kommer att rekommendera alla mina vänner till detta företag." – David Rokitowicz

"Fantastisk service, billigt och supersmidigt. Kommer använda ARN varje gång vi behöver parkera när vi flyger från Arlanda framöver. Verkligen ett fynd!" – Marcus Westberg

Vi lämnar och hämtar dig på terminal 5

Servicen består bland annat på att du kan kontakta oss dygnet runt. Vår långtidsparkering är öppen alla dagar och dygnet runt, vilket betyder att det alltid finns någon på plats som kan svara i telefon eller ta emot er oavsett när på dygnet ni kommer.

Vår dygnet-runt-bemanning gör också att vi kan lämna och hämta dig på terminal 5 när som helst. När du bokar din parkering hos oss via vårt bokningsformulär kan du ange flightnumren både för din utresa och din hemresa. Det gör att vi vet ungefär när du vill ha transfer till terminal 5, beräkna gärna att vara på vår parkering en halvtimme innan du vill vara på flygplatsen. Det gör också att vi kan följa din hemresa och hämta upp dig i rätt tid oavsett om ditt flyg kommer i tid eller blir försenat. Vi håller koll på din flight och anpassar vår transfer till din ankomsttid för att du inte ska behöva oroa dig eller behöva kontakta oss mitt i all stress på flygplatsen.

Tilläggstjänster under parkeringen

När du parkerar hos oss på ARN Långtidsparkering kan du välja att lägga till tjänster för din bil. Det enda du behöver göra är att lämna kvar din nyckel när du reser bort. Nyckeln kommer vi att förvara i ett godkänt nyckelskåp som endast behörig personal har tillgång till.

De tjänster vi erbjuder är bland annat:

  • Invändig städning och utvändig tvätt
  • Handtvätt utvändigt
  • Handtvätt av bilens utsida och snabbvaxning

Du kan också välja till laddning av elbil, vi har tio laddstolpar och kan se till att din bil är fulladdad när du anländer och ska köra hem. Vintertid erbjuder vi också snöborttagning så att bilen är sopad och rutorna skrapade. Allt för att du ska komma hem så snabbt som möjligt efter din resa, för vi vet att är det något man verkligen vill så är det att komma hem snabbt efter en resa.

Välkommen till oss på ARN Långtidsparkering

Du bokar din parkering nära Arlanda terminal 5 smidigt via vår hemsida, du kan också ringa till oss på 08-78 37 700 för att boka din parkeringsplats. Är du redan på väg till flygplatsen utan att ha bokat en parkering i förväg är du självklart varmt välkommen ändå, vi kan oftast hjälpa dig även utan en bokning. Ring till oss så kan vi direkt meddela om det finns plats för din bil.

Välkommen!