Märsta flygplatsparkering

ARN Långtidsparkering är en flygplatsparkering i Märsta. Vi erbjuder hög service och säkerhet, smidigt bokningsförfarande, bra priser och transfer till din terminal. Välkommen att parkera din bil hos oss!

Parkera hos oss så kör vi dig till din avgångsterminal, oavsett vilken tid på dygnet det är. Vår transfer avgår när det passar er för att ni ska komma i rätt tid till ert flyg. Se gärna till att vara på plats på flygplatsparkeringen en halvtimme innan du vill vara på flygplatsen så att du slipper stressa vid incheckningen av bilen.

Fem minuter från Arlanda – vi står för transfern

ARN Långtidsparkering finns i Märsta, fem minuter från Arlanda. Med vår transfer är du med andra ord snabbt på plats på flygplatsen oavsett vilken terminal ditt flyg avgår ifrån. När du kommer hem igen hämtar vi så klart upp dig på samma sätt. Vi håller koll på ditt flyg om du anger ditt flightnummer i bokningen och hämtar upp dig i rätt tid, även om flyget blir försenat.

Lätt att boka

Vi har gjort det så lätt som möjligt för dig att boka din flygplatsparkering hos oss. På vår bokningssida hittar du ett formulär som du fyller i för att reservera en parkeringsplats. I formuläret kan du ange hur många ni är, om ni behöver barnstol till transfern och även ert flightnummer för att vi ska kunna ha vår transfer redo i rätt tid till er.

Självklart är du välkommen till oss även om du inte har bokat en parkeringsplats i förväg. Vi har oftast en eller två platser lediga, men ring när du är på väg för säkerhets skull så kan vi svara på om vi har en plats till er.

Märsta flygplatsparkering.jpg

Säker flygplatsparkering

Vi vill att du ska känna dig trygg med att lämna din bil på vår flygplatsparkering i Märsta. Vår parkering är därför inhägnad och utrustad med kameraövervakning för att det ska vara så säkert som möjligt att parkera hos oss. Vi har dessutom personal på plats dygnet runt, både för säkerhetens skull och för att vi ska kunna erbjuda hög service.

Parkeringstjänster

När du parkerar hos oss har du möjlighet att få din bil servad samtidigt som den står parkerad hos oss. Det betyder att medan du är bortrest står din bil tryggt parkerad på en flygplatsparkering med hög säkerhet och blir samtidigt tvättade både invändigt och utvändigt. Det enda du behöver göra är att lämna kvar din nyckel hos oss medan du är borta. Nyckeln är självklart förvarad i ett säkert och godkänt nyckelskåp som endast behörig personal har tillgång till.

Vi kan också se till att ladda din elbil lagom till att du kommer hem igen så att du kör hem med en fulladdad bil, vi kan skrapa bort is från dina fönster och sopa bort snö under vintertid samt ha bilen uppvärmd till er.

Välkommen till flygplatsparkeringen i Märsta

Varmt välkommen till oss på ARN Långtidsparkering. Boka genom formuläret på hemsidan, har du frågor är du välkommen att ringa eller mejla oss. Vi svarar oftast inom några timmar eftersom vi har personal på plats dygnet runt.