Parkering Arlanda

Letar du efter en riktigt bra och modern parkering vid Arlanda? Vill du snabbt komma till flygplatsen efter att du har parkerat bilen? Då är ARN Långtidsparkering en parkering för dig.

Vår parkering vid Arland ligger endast fem minuter från flygplatsen och vi kör dig till rätt terminal när du har parkerat din bil hos oss. Vår parkering är säker och du kan bland annat välja till att låta oss tvätta bilen medan du är borta.

Fördelar med ARN:s parkering vid Arlanda:

  • Transfer när du vill, dygnet runt, till och från din terminal
  • Hög säkerhet
  • Smidigt bokningsförfarande och betalning

Transfer när du behöver den, dygnet runt

Vår transferbuss avgår när du behöver åka från vår parkering vid Arlanda. Till vår transferbuss kan du beställa barnstolar om du reser med barn. Vi ser alltid till att det finns plats för hela sällskapet och ert bagage. Vi kör er hela vägen fram till rätt terminal för ditt flyg. Vi hämtar dessutom upp dig när du återvänder hem. I vårt bokningsformulär har vi lagt till möjligheten för dig att lägga in ditt flightnummer så att vi kan följa när ditt plan ankommer Arlanda. På det sättet behöver du aldrig tänka på att uppdatera oss om förseningar eller liknande. Vi vet när du landar och hämtar dig i rätt tid oavsett om ditt flyg är i tid eller försenat, under dygnets alla timmar .

Parkering Arlanda.jpg

Hög säkerhet på vår parkering Arlanda

Vi månar så klart om att din bil står säkert hos oss medan du är kund på vår flygplatsparkering vid Arlanda. Hela området för vår parkering är inhägnat och kameraövervakat för att vi ska kunna erbjuda en säker tjänst medan du är borta.

Vi har även personal på plats dygnet runt. Det ger inte bara en ökad säkerhet och trygghet för dig som kund utan gör det även möjligt för oss att erbjuda service dygnet runt till våra kunder. Oavsett när du vill parkera eller hämta din bil från vår parkering vid Arlanda så finns det med andra ord personal på plats.

Tillval under tiden för din parkering

Vi har en fullt utrustad biltvätt på vår parkering och erbjuder både invändig och utvändig tvätt av bilen. Du som kör en elbil kan också säkerställa att bilen är fullt laddad när du hämtar upp den genom vårt tillval “elbilsladdning”.

Under de kalla månaderna kan vi också se till att du kommer hem till en bil som är fri från snö och is. Lagom till att du ska hämta upp din bil borstar vi då av den och skrapar rutorna så att du bara kan hoppa in och bege dig hemåt så fort du har landat på svensk mark efter din resa.

Välkommen till ARN:s parkering Arlanda

Det våra kunder uppskattar mest är det enkla bokningsförfarandet på vår hemsida. Det gör att det är enkelt att boka sin parkering nära Arlanda och det gör det också smidigare vid avfärd eftersom vi redan har alla uppgifter vi behöver. Betalar gör du antingen när du bokar parkering på hemsidan eller på plats när du parkerar bilen.

Har du frågor innan din resa är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Välkommen till en smidigare parkering.